Actualitate

Doi clujeni, prinşi în trafic fără carnet de conducere

Poliţiştii clujeni au depistat luni, 16 martie 2015, în timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor rutiere, doi bărbaţi care conduceau vehicule pe raza judeţului Cluj, deşi nu deţineau permise de conducere.

Astfel, în jurul orei 11:00, poliţiştii rutieri din Turda au depistat un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Gării din comuna Mihai Viteazu, fără să deţină permis de conducere.

De asemenea,  în jurul orei 18:25, poliţiştii rutieri din Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Floreşti, în timp ce conducea un autovehicul, pe strada Splaiul Independenţei, din municipiului Cluj-Napoca, deşi nu avea permis de conducere.


În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul deţinea un permis de conducere eliberat de către autorităţile maghiare, care a fost anulat de către aceleaşi autorităţi în cursul anului 2014.

Cercetările continuă, pe numele celor doi bărbaţi, sub aspectul savârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

abonare newsletter