Actualitate

Şofer inconştient! A intrat în depăşire şi a împins altă maşină în şanţ - VIDEO

Un accident rutier a avut loc luni, 16 martie, în jurul orei 07:00, pe DN1C în localitatea clujeană Iclod. O maşină înmatriculată în Bistriţa s-a răsturnat într-un şanţ.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

Şoferul, un bărbat din Ilişua, circula regulamentar dinspre Gherla spre Cluj, moment în care o autoutilitară a intrat în depăşire din spatele acestuia, împingându-l în afara carosabilului, relatează someseanul.ro.

În urma evenimentului rutier o persoană, pasager în maşină, a suferit leziuni ușoare în zona picioarelor, fiind preluată de un echipaj al ambulanței Gherla și transportat la spital pentru investigații suplimentare.


„Din primele verificări reiese că un bărbat de 39 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud, care conducea un autovehicul spre Cluj Napoca ar fi pierdut controlul asupra  vehiculului şi a intrat în şanţul care mărginea sensul său de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară  a unui pasager de 45 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.


Poliția efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter