Actualitate

FOTO O şoferiţă de 24 de ani a plonjat în Someş. Vezi cine a salvat-o

O tânără de 24 de ani din Cluj-Napoca a plonjat cu maşina în râul Someş după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Accidentul a avut loc sâmbătă după amiaza în zona stadionului Cluj Arena. Din fericire, tânăra nu a fost rănită, cu toate că maşina a ajuns cu roţile în sus, ea fiind scoasă imediat din apă de doi tineri care i-au sărit în ajutor.

Un autoturism Peugeot s-a răsturnat în acestă după-amiază în râul Someş, în dreptul stadionului Cluj Arena.

Înainte să ajungă echipajele de pompieri şi cele ale poliţiei, două persoane care au asistat la întreaga scenă nu au stat mult pe gânduri şi au intrat în apă pentru a scoate pe tânără. Odată ajunşi la faţa locului, reprezentanţii ISU Cluj au precizat că nu a fost nevoie de intervenţia lor, şoferul fiind deja scos din autoturism.


„Din primele verificări, o clujeancă în vârstă de 24 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi a pierdut controlul maşinii la o curbă la dreapta. A lovit o bordură şi s-a răsturnat în râul Someş. În urma impactului, şoferiţa nu a fost rănită. Cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul. Pe această cale, poliţiştii clujeni vor să le mulţumească celor doi tineri care au sărit şi au ajutat-o pe tânără să iasă din apă pentru spiritul civic de care au dat dovadă”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Foto: Tiberiu Crisan - foto Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter