Actualitate

A vrut să impresioneze. Trei tineri din Cluj au ajuns la spital din cauza lipsei de experienţă şi a inconştienţei unui şofer de 18 ani

Un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineaţa la ieşirea din comuna Bucea, la Piatra Craiului. Potrivit primelor informaţii, o maşină a derapat, accidentul soldându-se cu trei victime. Pompierii din Huedin au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă.

sursa foto adevarul.ro sursa foto adevarul.ro

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un parapet de beton care separă cele două sensuri de circulaţie.

“Un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un parapet din beton. În urma accidentul, trei persoane au fost rănite, conducătorul autoturismului, o fată de 18 ani din Cluj-Napoca care se afla pe scaunul din dreapta şi un alt tânăr de 19 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, aflat pe bancheta din spate”, a declarat pentru Monitoru de Cluj Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.


Deocamdată, nu se cunoaşte cât de grav au fost răniţi cei trei tineri, ei fiind transportaţi de urgenţă la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter