Actualitate

După faptă şi răsplată. Şi-a parcat maşina în faţa unui garaj şi a găsit-o AŞA!

Un şofer cu mult tupeu a reuşit să blocheze sute de locuitori de pe strada Năsăud, din cartierul Mărăşti.

Un şofer şi-a parcat maşina în faţa uşii garajului unui bloc cu 132 de apartamente şi 56 de garaje interioare. A reuşit astfel să blocheze zeci de şoferi care s-au trezit că nu pot intra în garaj când au ajuns seara, acasă.

Ca să îi dea o lecţie şoferului nesimţit, un alt şofer i-a buşit maşina din lateral. Oamenii din blocul de pe strada Năsăud nr. 22 spun că la ora 11.00 seara claxonau, dar nimeni nu venea să îşi ia maşina parcată tocmai în faţa uşii cu acces la 56 de garaje interioare.


“Am trăit să văd şi eu ce mai tare parcare de 8 ani de când e construit blocul Năsăud 22. Totodată, nu am înţeles câtă inteligenţă poate să aibă o persoană care parchează în faţa uşii de garaj a blocului 22, având în vedere că blocul are 132 apartamente şi 56 de garaje interioare. Majoritatea au telecomanda pe uşă blocată. La ora 11.00 noaptea oamenii claxonau de zor şi nimeni nu venea să îşi mute maşina din faţa garajului. Nesimţire maximă. Cineva s-a  răzbunat pe maşina parcată, după cum se vede în poze”, ne-a scris unul din locuitorii de pe strada Năsăud care a trimis şi câteva fotografii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter