Actualitate

Interlopul care a produs un accident grav pe Calea Turzii a ajuns în arest. Ochiu Mic s-a predat după două săptămâni de la săvârşirea faptei

La mai bine de două săptămâni după ce a produs un accident grav de circulaţie, beat fiind, interlopul clujean Tudor Vancea, ziş şi Ochi Mic a ajuns după gratii.

„La data de 11 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au pus în aplicare un mandat de arestare, emis pe numele unui bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ca urmare a unui accident rutier produs în 22 februarie pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Vlad Boar, taximetristul care conducea maşina care a fost lovită în plin de Audi -ul A7 condus de Tudor Vancea, este în stare foarte gravă.


“Persoana în cauză (n.red Tudor Vancea) s-a prezentat la sediul instituţiei competente în vederea contestării măsurii de arestare preventivă, aceasta fiind respinsă. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, urmând a fi prezentat în faţa instanţei, la data de 12 martie, pentru confirmarea mandatului”, mai precizează IPJ Cluj.

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.00 în zona străzii Eftimie Murgu. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj au declarat că tânărul de 29 de ani în timp ce se deplasa pe Calea Turzii spre strada Observatorului a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un taximetru. În urma impactului, taximetristul a fost rănit.


Şoferul vinovat de producerea accidentului care era băut a fugit de la locul accidentului, fiind prins la scurt timp de poliţişti, însă împotriva lui Tudor Vancea procurorii nu au luat nicio măsură astfel încât acesta a dispărut timp de mai bine de două săptămâni. Vancea este recidivist, având o condamnare de 3 ani și 6 luni închisoare cu suspendare pentru că a lovit într-un club în ochi un alt tânăr cu o sticlă de whiskey.

Ultimele Stiri
abonare newsletter