monitorulcj.ro Menu
Actualitate

A venit pregătit să vâneze dar un paznic l-a oprit. Cum s-a terminat aventura

Poliţiştii clujeni cercetează un bărbat pentru ameninţare şi braconaj cinegetic. Acesta este bănuit că ar fi încercat să vâneze fără drept şi ar fi ameninţat un paznic.

sursa foto voceatransilvaniei.ro

“În urma investigaţiilor efectuate, la data de 10 martie, politiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat şi efectuează cercetări faţă de un bărbat, din Căpuşu Mare, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi braconaj cinegetic”, precizează IPJ Cluj.

Din cercetări a reieşit că persoana în cauză ar fi ameninţat un paznic care l-ar fi  surprins pe un fond de vânătoare din Dîngău Mic. Bărbatul ar fi avut asupra sa o armă letală şi nu deţinea autorizaţia prevăzută de lege pentru vânătoare.


“În vederea continuării cercetărilor, s-a dispus ridicarea a două arme letale de vânătoare şi a mai multor cartuşe de la persoana bănuită de comiterea faptelor ilicite. Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au mai spus poliţiştii.