monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Trupa Vunk va susţine concertul acustic “Înconjurul lumii” la Cluj-Napoca

Trupa Vunk va susţine concertul acustic  la Cluj-Napoca

Trupa Vunk va face “Înconjurul lumii” în 23 de zile cu un turneu acustic în care va cânta cele mai iubite, fredonate şi cunoscute piese ale sale într-o reinterpretare unică. Turneul porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume, iar din 13 martie până în 4 aprilie, trupa Vunk va ajunge în 18 oraşe pentru a-şi întâlni fanii şi a regăsi frumuseţea lumii româneşti în toate colţurile ei.

Fiecare oraş din România este pentru trupa Vunk un oraş al minunilor, iar fiecare spectator reprezintă pentru ei o comoară pe care vor să o descopere şi să o aprecieze personal într-o întâlnire plină de emoţie şi de vise împlinite. Punctul de start al turneului acustic “Înconjurul lumii” va fi Piteştiul, iar la Cluj-Napoca trupa va urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor pe data de 26 martie.

“Înconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastră din ultimii 4 ani, pentru că mergem în 18 oraşe cu un altfel de spectacol decât cel pe care îl ştie lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor Vunk într-o cu totul altă formă, cu alt sound şi alte ritmuri, ne-au făcut să ne reindragostim de unele dintre piesele noastre, să le redescoperim. Asta o să se întâmple şi cu toţi cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta şi ei versurile noastre şi tot ce spunem printre rândurile lor”, declară Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.


În deschiderea concertelor, cei prezenţi în sală o vor asculta pe Alexandra Usurelu: “Tot ce se va întâmpla în acele ore în sală va fi deosebit de emoţionant, pentru că venim în aceste oraşe să ne cunoaştem mai de aproape fanii şi le vom propune să facem un schimb de vise. Pe unele sperăm să le şi putem împlini. Cu siguranţă, unul dintre visele noastre se îndeplineşte începând cu 13 martie, când vom pleca în acest turneu”, adăugă Cornel Ilie.

Toate concertele vor începe la ora 19:00, mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei, iar biletele pot fi procurate din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poştei Române şi online pe www.iabilet.ro, Eventim.ro, Bilete.ro şi Myticket.ro. Biletele pot fi cumpărate şi la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Elevii şi studenţii beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.


Toţi cei care vor cumpăra bilete la unul dintre cele 18 concerte care fac parte din turneul acustic “Înconjurul lumii” vor primi în dar albumul “Nu scăpa nimeni”, cu autografele tuturor membrilor trupei. Acesta este un cadou pe care toţi cei ce vor face “Înconjurul lumii” alături de trupa Vunk este bine să-l aibă în “bagaj”.