Actualitate

Motocicletă furată din Germania, găsită la un clujean

O motocicletă furată din Germania a fost depistată în trafic, fiind transportată cu o autoutilitară. Motocicleta a fost indisponibilizată, până la clarificarea împrejurărilor în care a fost introdusă pe teritoriul ţării.

Poliţiştii au oprit în trafic duminică, 8 martie, în jurul orei 18:00, în localitatea Apahida, un bărbat de 24 de ani din Baciu, care conducea o autoutilitară.

În urma controlului, s-a constatat că bărbatul transporta o motocicletă, dată în urmărire de către autorităţile germane ca fiind furată.


„Din investigaţii a reieşit că vehiculul, bănuit a fi furat, era deţinut de un bărbat de 24 de ani, din comuna Baciu, pasager în autoutilitară. Acesta ar fi achiziţionat bunul, fără să fi încheiat acte de vânzare-cumparare, de la un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Gherla. Motocicleta a fost indisponibilizată, iar în cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter