Actualitate

Clujeanul Călin Goia şi trupa Voltaj vor reprezenta România la Eurovision 2015 - VIDEO

Trupa Voltaj, al cărui solist este clujeanul Călin Goia, va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria), cu piesa "De la capăt", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision.

Foto: Voltaj Foto: Voltaj

Trupa Voltaj, care va reprezenta România la Eurovision 2015, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Astfel, trupa Voltaj a obţinut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat în 12 puncte, cărora li s-au adăugat cele 12 puncte din partea juriului.


Pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Luminiţa Anghel ("A Million Stars"), cu 18 puncte, iar, pe poziţia a treia, Ovidiu Anton ("Still Alive"), cu 15 puncte.


Juriul selecţiei naţionale a concursului Eurovision a fost format din interpretul şi compozitorul Mihai Pocorschi, Ovi - Ovidiu Cernăuţeanu -, care a reprezentat România la Eurovision 2014, alături de Paula Seling, Bogdan Honciuc, corespondent pentru Eurovision în România şi Republica Moldova, Anca Lupeş, specialist în management şi impresariat artistic, şi compozitorul şi dirijorul Viorel Gavrilă (preşedinte).

Etichete: viena romania voltaj
Ultimele Stiri
abonare newsletter