Actualitate

UPDATE Clipul imnului Cluj-Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului a fost şters

Clipul imnului Capitalei Europene a Tineretului a fost șters vineri de pe YouTube, la foarte puţin timp de la lansare. Piesa, în schimb, poate fi ascultată, pe canalele oficiale ale deţinătorilor de drepturi de autor şi pe unele site-uri de muzică.

UPDATE

Organizatorii susţin că videoclipul a fost realizat de casa de discuri pentru a prezenta piesa la evenimentul de lansare, care a avut loc joi. Potrivit reprezentanţilor Federaţiei SHARE, casa de discuri a dorit, pentru început, doar să transmită un mesaj.


Aceştia susţin că pentru videoclipul oficial al piesei se va lucra în continuare. „Casa de discuri, deținătorii drepturilor de autor asupra piesei (împreună cu toți colaboratorii care s-au implicat în realizarea ei) sunt deschiși la propuneri cu privire la videoclipul care sa aibă această piesă ca și coloană sonoră”, spun organizatorii.

"We are the city" - Cluj All Stars, poate fi ascultată aici



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videoclipul a stârnit o serie de reacţii negative şi a fost şters în urma criticilor la adresa imaginilor.. Cei care s-au ocupat cu promovarea imnului nu au oferit însă explicaţii.


Imnul se numește 'We are the City !' și a fost compus la inițiativa DJ-ului Cristian-Daniel, iar vocea aparține cântăreței Aminda.

Imnul Youth Cluj 2015 a fost însoțit de un clip video ce conține versurile piesei, pe fundalul unor filmări de la diferite festivaluri internaționale și evenimente organizate în ultimii ani la Cluj.


Vă reamintim, imnul a fost lansat joi seara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter