Actualitate

Hoţi din locuinţe, prinşi de poliţişti după ce au dat 12 spargeri

Doi hoţi, de 26 şi 29 de ani, au fost arestaţi preventiv de poliţiştii clujeni după ce au furat bani, bijuteri si electronice din mai multe locuinţe.

„Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea a doi bărbaţi şi probarea activităţii infracţionale a acestora în 12 cazuri de furturi din locuinţe. Cei doi au fost arestaţi preventiv, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit aceleaşi surse, cei doi bărbaţi, din judeţele Alba şi Cluj, ar fi sustras bani, bijuterii, televizoare şi laptop-uri, intrând prin efracţie în locuinţe din Cluj-Napoca, fapte prin care ar fi produs un prejudiciu total de circa 196.000 de lei.


„Bărbatul de 26 de ani, din Alba, a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 4 martie a.c.. În urma depistării acestuia, cercetările au fost extinse şi asupra bărbatului de 29 de ani, din Cluj, care se afla în arest preventiv în altă cauză”, au mai adăugat poliţiştii clujeni.

Cei doi au fost prezentaţi în faţa Judecătoriei Cluj-Napoca joi, 5 martie 2015, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Poliţişti au reuşit recuperarea prejudiciului în proporţie de circa 20%.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi, precum şi  pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române si al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul M.A.I.

Ultimele Stiri
abonare newsletter