Actualitate

Razie a poliţiştilor în Câmpia Turzii

Poliţiştii din Câmpia Turzii au efectuat miercuri, 04 martie 2015, un control pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a comerţului ilicit, precum şi a abaterilor rutiere.

Acţiunea poliţiştilor a avut loc între orele 09:00-13:00, iar în cadrul controlului au fost verificate 26 de persoane fizice autorizate care au ca obiect de activitate comerţul cu produse alimentare şi industriale, iar peste 45 de conducători auto au fost opriţi în trafic.

"Poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de ordine publică au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale, depistarea persoanelor bănuite de săvârşirea unor infracţiuni, a celor urmărite, precum şi pentru identificarea agenţilor economici şi a persoanelor fizice care comercializează ilegal bunuri supuse accizării", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.


De asemenea, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie şi au acţionat pentru prevenirea abaterilor rutiere şi pentru verificarea legalităţii transporturilor de  persoane în regim taxi.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 26 de persoane fizice autorizate care au ca obiect de activitate comerţul cu produse alimentare şi industriale şi peste 45 de conducători auto, fiind aplicate 24 de amenzi, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter