Actualitate

Cinci persoane bănuite de furt, cercetate de poliţiştii clujeni

Poliţiştii au prins cinci persoane bănuite de comiterea unor furturi şi au reuşit recuperarea bunurilor, în urma unor apeluri din partea cetăţenilor care au sesizat, în timp util, comiterea faptelor.

La data de 3 martie, în jurul orei 06:15, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Călan, două persoane sustrag bunuri dintr-un autoturism.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate, pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca, au identificat doi bărbaţi, de 22 şi 27 de ani, din Cluj şi Vrancea.


Asupra acestora au fost găsite cabluri pentru transferul energiei electrice, care ar fi fost sustrase din autoturismul parcat pe strada Călan.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi sustras şi acumulatorul auto, acesta fiind găsit în spatele unor garaje de pe strada Anina, loc în care ar fi fost ascuns de cei doi.


„În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

La data de 3 martie, în jurul orei 12:05, poliţişti au fost sesizaţi cu privire la faptul că trei persoane, de sex masculin, sustrag bunuri din curtea unui imobil de pe strada Tăbăcarilor.


Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat persoanele în cauză în timp ce acestea  transportau, cu un cărucior, o sobă de fontă, elemente de aluminiu, bănuite a fi sustrase din curtea imobilului. Bunurile au fost predate părţii vătămate.

„Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, sunt cercetaţi de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter