Actualitate

Dorin şi Alin Cocoş și-au recunoscut faptele din dosarul "Bica 2"

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş, şi-au recunoscut faptele pentru care au fost trimişi în judecată în cel de-al doilea dosar al fostei şefe a DIICOT Alina Bica, a declarat vineri, la ieşirea din sala de judecată de la ICCJ, unul dintre avocaţii acestora.

Dorin Cocoş (stânga) și Alin Cocoş (dreapta) Dorin Cocoş (stânga) și Alin Cocoş (dreapta)

Avocatul a spus că, în faţa instanţei, Dorin şi Alin Cocoş au recunoscut, "se pare", că au făcut faptele de care îi acuză procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Apărătorul nu a dorit să ofere alte amănunte legat de declaraţiile date de cei doi în faţa instanţei care analizează legalitatea şi temeinicia măsurilor preventive menţinute în cazul inculpaţilor din dosarul "Bica 2" la trimiterea cauzei în judecată, potrivit Mediafax.


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat în discuţie, vineri, măsurile preventive dispuse de procurori în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale acordate lui Gheorghe Stelian, pentru un teren supraevaluat.

Instanţa va stabili dacă vor fi menţinute măsura arestului preventiv pentru Alina Bica, Dorin Cocoş, Alin Cocoş şi Ionuţ Mihăilescu, măsura controlului judiciar pentru Adriean Videanu şi măsura sechestrului asigurător dispus asupra terenului în suprafaţă de 4.425 metri pătraţi situat în Snagov, judeţul Ilfov.

Ultimele Stiri
abonare newsletter