monitorulcj.ro Menu
Actualitate

UPDATE Un om de afaceri român anchetat de DNA s-a sinucis într-un avion

Un cetăţean român a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, a anunţat compania columbiană Avianca.

UPDATE: Omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans, anchetat într-un dosar de corupţie în care partenerul său de afaceri Iorgu Ganea a fost arestat, este românul găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor din Columbia în Costa Rica, relatează Mediafax.

Presa din Costa Rica, citată de Noticiasrcn.com, a relatat, joi, că românul care s-a sinucis în toaleta unui avion de pe ruta Columbia-Costa Rica se numeşte Costel Comana şi are 53 de ani.


"Avianica anunţă cu regret că un pasager român a fost găsit mort la bordul zborului LR 697 operat astăzi (miercuri) de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose", a anunţat compania columbiană într-un comunicat prluat de Mediafax.

Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României).


Autorităţile de pe Aeroportul Internaţional Juan Santamaria au confirmat moartea românului.

Avianca a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor cetăţeanului român.


Autorităţile din Costa Rica au demarat o investigaţie cu privire la cauzele incidentului.