Actualitate

Un totem de 15 metri lungime va fi inaugurat în Parcul Central. Ce simbolizează acesta

Vineri seara, un totem de 15 metri lungime va fi dezvelit în Parcul Central. Acesta este un simbol, format din 63 de casete.

În Parcul Central, în zona clădirii Chios, la ora 19.00, va avea loc inaugurarea unei instalaţii la scară mare, în cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului. Organizatorii speră ca totemul să reprezinte un viitor simbol al orașului Cluj-Napoca şi o atracție locală și turistică pe tot parcursul anului 2015. “Conceptul întregului obiect a fost de a introduce printre literele și cifrele instalației casete, de diferite mărimi, care să includă pe una din fețe diferite mesaje ce fac conexiuni legate de oraș, de regiunea Cluj și valorile noastre”, spun reprezentanţii Federaţiei Share, organizatorii evenimentului. "Inovație", "creativitate", "artă", "educație", "credință", sunt doar o parte din cuvintele scrise în 5 limbi și incluse în cele 63 de casete ce alcătuiesc instalația de 15 metri lungime.

Potrivit organizatorilor, Capitala Europeană a Tineretului este o oportunitate de a crește vizibilitatea întregii regiuni a Clujului. Toate aceste mesaje de fapt, asemenea casetelor în care se află, umplu "Clujul" și anul "2015".

Ultimele Stiri
abonare newsletter