Actualitate

Percheziții la Cluj, la o rețea de hoți din cabane

Poliţiştii clujeni au efectuat luni, 23 februarie 2015, mai multe percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi din cabane.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca, la 5 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, bănuite că ar fi sustras bunuri din cabane, cauzând un prejudiciu de peste 40.000 de lei.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, în cabane de pe raza localităţilor Beliş şi Călăţele, de unde ar fi sustras aparatură electronică şi electrocasnică, bijuterii, ceasuri, ATV-uri, produse alimentare, alcool, etc., cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei”, au afirmat reprezentanții IPJ Cluj.


În urma percheziţiilor, poliţiştii au recuperat aparatură electrocasnică şi electronic, ceasuri, bijuterii, obiecte de uz personal, suspectate a fi sustrase, precum şi obiecte bănuite a fi utilizate la comiterea faptelor.

În cauză, faţă de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter