Actualitate

Concurs de biciclete pentru copii la Salina Turda

Salina Turda va fi gazda unui concurs de biciclete pentru copii, sâmbătă 21 februarie, începând cu ora 11:00. Evenimentul sportiv este organizat în cadrul campaniei ,,Micul biciclist şi siguranţa lui” care are ca scop prevenţia şi educarea copiilor cu privire la riscurile circulaţiei în trafic.

În cadrul campaniei organizate de Poliţia Rutieră Cluj, în parteneriat cu Clubul Sportiv ,,Clujul pedalează”, copiii vor putea lua parte la activități preventiv-educative, pe linie de siguranță rutieră, prin care se dorește reducerea victimizării copiilor ca urmare a producerii accidentelor rutiere și educarea celor mai tineri participanţi la trafic cu privire la deplasarea pe bicicletă.

"Poliţiştii doresc ca şi cei mai tineri participanţi la trafic să fie informaţi corect şi să pună în aplicare normele în vigoare, pentru reducerea riscului rutier", afirmă organizatorii evenimentului.


De asemenea, în vederea cunoaşterii regulilor care trebuie respectate în trafic, se va organiza un concurs de biciclete, care va avea loc în Salina Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter