Actualitate

Clujenii sunt invitați să facă propuneri pentru Zilele Clujului 2015

Cea de-a V-a ediţie a “Zilelor Clujului” se va desfăşura în perioada 22-26 mai 2015. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii să participe activ în conturarea programului acestui eveniment prin propunera unor activităţi legate de tematica din acest an, ”Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului”.

„Primăria şi-a propus ca ediţia din acest an să fie parte integrantă a programului Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului, aducând un plus de diversitate şi activităţi. Prin urmare,  având ca temă principală Capitala Europeană a Tineretului, evenimentul va reuni timp de  cinci zile activităţi din multiple domenii, fiind un prilej de sărbătoare pentru comunitate”, afirmă reprezentanții Primăriei.

La fel ca şi în anii precedenţi, principalele zone din municipiu vor găzdui evenimente culturale, sportive, culinare, istorice, educaţionale sau economice.


„Un element important în organizarea Zilelor Clujului constă în implicarea comunităţii clujene în procesul de organizare, dar şi interacţiunea şi implicarea directă în activităţi. Vă invităm aşadar să participaţi activ în conturarea programului”, mai adaugă reprezentanții Primăriei.

Potrivit aceleiaşi surse, transmiterea, de către clujeni, a propunerilor de activităţi se poate face la adresa de email: zileleclujului@gmail.com  sau la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca (str. Moţilor nr. 7), până în data de 15 martie 2015.

Etichete: zilele clujului
abonare newsletter