Actualitate

Bărbat săltat de poliţişti, după ce ar fi furat 2000 de lei VIDEO

Poliţiştii din Turda au făcut razii miercuri, 11 februarie, pe raza municipiului şi a comunelor arondate pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite. S-au aplicat sancţiuni de circa 10.000 de lei şi au fost identificate mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

La data de 11 februarie, între orele 8:00-11:00, în Turda şi în comunele arondate s-a desfăşurat o acţiune cu efective mărite.


Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilegale în pieţe, verificarea legalităţii transporturilor de mărfuri, impunerea legislaţiei rutiere.

De asemenea, activităţile desfăşurate au vizat şi identificarea şi cercetarea unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă, a furturilor din buzunare.


Circa 50 de poliţişti au fost prezenţi în locurile şi zonele de interes operativ. Astfel, au fost organizate filtre rutiere, fiind controlaţi circa 100 de conducători auto.

De asemenea, au fost fost verificate 10 persoane fizice autorizate şi 15 producători agricoli.


Polițiștii au aplicat 50 de amenzi, în valoare de aproape 10.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea au privit abateri la regimul rutier şi la regimul domicilierii.

La sediul unităţii de poliţie au fost conduse 6 persoane bănuite de comiterea unor fapte ilicite, pe numele a trei dintre acestea fiind întocmite dosare penale.


De exemplu, poliţiştii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Turda, bănuit de comiterea unui furt. În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că, la data de 6 februarie,  bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, într-o anexă a unui imobil din Turda, de unde ar fi sustras bunuri de circa 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti în proporţie de 30%.

Ultimele Stiri
abonare newsletter