Actualitate

Un cunoscut medic clujean s-a sinucis

Un echipaj SMURD s-a deplasat miercuri, 11 februarie, în jurul orei 19:00, la anunţul unei femei care spunea că soţul ei s-a spânzurat.

Soţia şefului secţiei de Hematologie din cadrul Institutului Oncologic “I. Chiricuta” a sunat la urgenţă şi a anunţat că medicul Andrei Cucuianu s-a spânzurat.

Oncolog clujean, reținut după ce a accidentat două mașini în Piața Muzeu, fiind aproape de COMA ALCOOLICĂ


Conferențiarul Andrei Cucuianu, șeful Secției de Hematologie de la Institutul de Oncologie din Cluj Napoca s-a urcat atât de beat la volan în anul 2014, încât nu a mai văzut drumul. Martorii accidentului produs de Cucuianu susțin că medicul era atât de beat încât nu a mai putut vira ușor la dreapta și a intrat cu mașina în clădirea în care funcționează Muzeul de Istorie a Transilvaniei.

Incidentul a avut loc în centrul Clujului, în zona Parcului Caragiale. În momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul a indicat o alcoolemie de 1.1 grame la mie în aerul expirat. Rezultatul analizelor de sânge recoltate de la doctorul Cucuianu a indicat că alcoolemia acestuia, la momentul testării, era de 2.45 grame la mie alcool în sânge.


 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter