Actualitate

UPDATE: Accident rutier grav pe Calea Turzii: Patru persoane au fost rănite - FOTO

Un accident rutier grav a avut loc marți seara, în jurul orei 20:45, pe Calea Turzii, pe sensul de urcare din Piața Cipariu spre cartierul Zorilor.

UPDATE 22:00: Patru persoane implicate în accident

Potrivit IPJ Cluj accidentul a fost provocat de șoferul autoturismului care urca din Piața Cipariu spre cartierul Zorilor iar în el ar fi fost implicate doar patru persoane: trei adulți și o fetiță de aproximativ trei ani.

„Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 20:45 și au fost implicate două autoturisme. Este vorba despre o patrundere pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. În urma accidentului patru persoane, trei adulți și o fetiță de aproximativ trei ani, au suferit leziuni și sunt transportate la UPU 1 Cluj pentru a primi îngrijiri medicale. Accidentul a fost produs de șoferul autovehicului care se deplasa din Piața Cipariu spre cartierul Zorilor”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.


De asemenea, polițiștii clujeni l-au testat cu aparatul etilotest pe șoferul care circula regulamentar dinspre cartierul Zorilor spre Piața Cipariu și au constatat că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În schimb, șoferul vinovat de producerea accidentului nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite însă acestuia i se vor recolta probe biologice la spital.

--------------------------------


Potrivit unor martori, în accident au fost implicate două mașini, un automobil marca Volkswagen și unul marca BMW. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor și poliției dar și mai multe ambulanțe.

ISU Cluj a confirmat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. Potrivit pompierilor, în una din maşini se aflau două persoane, iar în cealaltă trei persoane încarcerate.


„Pe Calea Turzii, pe sensul de urcare dinspre Piața Cipariu spre cartierul Zorilor, a avut loc un accident rutier soldat cu cinci victime. Două autoturisme s-au ciocnit iar în urma impactului patru adulți și un copil au fost răniți. Trei persoane, aflate într-una dintre mașini, au fost încarcerate” a declarat pentru Monitorul de Cluj unul dintre reprezentanții ISU Cluj.

La momentul transmiterii acestei informații traficul rutier este blocat circulându-se alternativ pe o singură bandă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter