Actualitate

Carne expirată şi pâine veche pe rafturile unor magazine din Cluj. Şi sticlele de băuturi erau cu probleme

Poliţiştii clujeni au aplicat o amendă contravenţională de 20.000 lei unui agent economic, care comercializa produse expirate şi sticle cu alcool, neprevăzute cu banderole de siguranţă.

sursa foto recolta.eu sursa foto recolta.eu

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Cluj, la data de 6 februarie, au efectuat un control de specialitate la punctele de lucru ale unui agent economic din Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că societatea deţinea şi oferea spre comerciliazare produse alimentare (carne de pasăre, produse de panificaţie etc), care aveau termenul de valabilitate expirat, precum şi băuturi alcoolice (coniac etc), care nu aveau aplicate banderole de siguranţă.


"Agentul economic, în baza celor constatate, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 20.000 de lei. Produsele care prezentau nereguli au fost retrase din comerţ de către reprezentanţii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Cluj. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de prevenire şi sancţionare a comerţului ilicit şi de prevenire a faptelor de evaziune fiscală, pentru a asigura comunităţii clujene un mediu economic şi concurenţial sigur, precum şi pentru a asigura virarea taxelor către bugetul de stat", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter