Actualitate

Doi hoţi de locuinţe au fost prinşi. Au dat mai multe spargeri în Gherla

Poliţiştii au prins în flagrant doi tineri care au furat un motoferăstrău dintr-un beci din Gherla. În urma cercetărilor s-a constatat că aceştia au comis mai multe furturi din locuinţe.

Poliţiştii au prins vineri, 30 ianuarie, în jurul orei 00:00, în flagrant pe strada Mintiului, din Gherla, doi tineri, de 19 şi 22 de ani, care au furat dintr-o locuinţă. Cei doi, prin escaldarea gardului şi forţarea uşii de acces, au pătruns în beciul imobilului şi au furat un motofierăstrău. Prejudiciul, în cuantum de circa 1.200 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În urma continuării cercetărilor, la data de 4 februarie, în cauză s-a dispus extinderea urmării penale faţă de cei doi tineri, din Gherla şi Dej, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei doi au sărit gardurile pe timp de noapte şi au intrat în mai multe locuinţe din Gherla prin efracţie ori profitând de faptul că acestea erau închise, însă neasigurate.


„Prejudiciul total reclamat de victime, prin sustragerea mai multor unelte electrice (motoferăstru, flex, aparat pentru sudură, etc.), este de aproximativ 9.500 de lei, o parte fiind recuperat de către poliţişti. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter