Actualitate

Un pistol şi peste 300 de alice fără autorizaţie au fost găsite la un tânăr

O armă şi peste 300 de alice, deţinute ilegal, au fost ridicate de poliţişti, în urma unor percheziţii imobiliare, iar faţă de un tânăr se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

La data de 3 februarie, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, Judecătoria Cluj-Napoca a autorizat efectuarea a două percheziţii domiciliare, într-o cauză în care un tânăr este suspectat de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, deţine ilegal arme, din categoria celor supuse autorizării.


În timpul percheziţiilor efectuate, a fost descoperită o armă neletală, respectiv un pistol de tir sportiv cu aer comprimat, precum şi peste 300 de alice, deţinute fără drept.

„Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale, faţă de bărbatul de 25 de ani, din Cluj-Napoca, se continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter