Actualitate

Seară de foc pentru pompierii clujeni. Trei incendii în câteva ore

Pompierii din judeţul Cluj au fost solicitaţi să intervină în această noapte la trei evenimente.

Un incendiu periculos a avut loc în comuna Floreşti după ce un bărbat a încercat să se încălzească şi a făcut foc în casă, dar din neatenţie focul s-a extins. Casa în care locuia a luat foc rapid, iar o mare parte din pereţii locuinţei sunt în acest moment deterioraţi. Pompierii au intervenit şi au stins focul în scurt timp. În urma incendiului o victimă a fost transportată rapid la spital pentru îngrijiri medicale. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Un alt incendiu a avut loc în comuna Luna. Pompierii au fost solicitați să stingă incendiul izbucnit la un autoturism parcat, informează TurdaNews.net. Maşina a ars aproape în întregime. Conform specialiştilor ISU focul a pornit de la un scurtcircuit. „Mașina a ars 90%, intervenția a durat o oră cu aproximație, cauza probabilă este o defecțiune la instalația electrică a mașinii, scurtcircuit. Nu au fost înregistrate victime”, au declarat reprezentanţii ISU Cluj.


O anexă gospodărească a luat foc în jurul orei 23:00 în comuna Tureni. Incendiul a fost destul de periculos pentru că exista pericolul să se extindă şi la locuinţa proprietarului. Pompierii au intervenit cu două maşini de intervenţie, iar în câteva ore focul a fost stins În urma incendiului au fost mistuite de foc 1 mc de lemne, dar și 4 mp din peretele construcției. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică. Nu au fost înregistrate victime.

abonare newsletter