monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Seară de foc pentru pompierii clujeni. Trei incendii în câteva ore

Pompierii din judeţul Cluj au fost solicitaţi să intervină în această noapte la trei evenimente.

Un incendiu periculos a avut loc în comuna Floreşti după ce un bărbat a încercat să se încălzească şi a făcut foc în casă, dar din neatenţie focul s-a extins. Casa în care locuia a luat foc rapid, iar o mare parte din pereţii locuinţei sunt în acest moment deterioraţi. Pompierii au intervenit şi au stins focul în scurt timp. În urma incendiului o victimă a fost transportată rapid la spital pentru îngrijiri medicale. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Un alt incendiu a avut loc în comuna Luna. Pompierii au fost solicitați să stingă incendiul izbucnit la un autoturism parcat, informează TurdaNews.net. Maşina a ars aproape în întregime. Conform specialiştilor ISU focul a pornit de la un scurtcircuit. „Mașina a ars 90%, intervenția a durat o oră cu aproximație, cauza probabilă este o defecțiune la instalația electrică a mașinii, scurtcircuit. Nu au fost înregistrate victime”, au declarat reprezentanţii ISU Cluj.

O anexă gospodărească a luat foc în jurul orei 23:00 în comuna Tureni. Incendiul a fost destul de periculos pentru că exista pericolul să se extindă şi la locuinţa proprietarului. Pompierii au intervenit cu două maşini de intervenţie, iar în câteva ore focul a fost stins În urma incendiului au fost mistuite de foc 1 mc de lemne, dar și 4 mp din peretele construcției. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică. Nu au fost înregistrate victime.