Actualitate

Un adolescent beat şi-a SNOPIT în bătaie bunicul. Acum este reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr de 17 ani, din localitatea Gârboul Dejului, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Acesta este bănuit de comiterea unei vătămări corporale. Adolescentul şi-a bătut bunicul, iar bărbatul în vârstă de 73 de ani are nevoie de aproximativ 75 de zile de spitalizare.

În fapt, la data de 28 ianuarie,  în jurul orei 09:30, Poliţia municipiului Dej a fost sesizată telefonic, de către personal medical, cu privire la faptul că, într-o locuinţă din Dej, a fost găsită o persoană, în stare de inconştienţă, care prezintă urme de violenţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 73 de ani. Acesta a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul municipal Dej, iar ulterior, pentru investigaţii suplimentare, a fost transportat la unităţi medicale din Cluj-Napoca.


În urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă ar necesita pentru vindecare între 70-80 de zile de îngrijiri medicale şi i-ar fi pus bărbatului viaţa în pericol.

În baza investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că persoana ar fi fost agresată de nepotul acesteia, un tânăr de 17 ani, din Gârboul Dejului. Astfel, în seara zilei de 27.01.2015, pe fondul consumului de alcool,  tânărul de 17 ani, i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.


Cel bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter