Actualitate

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc în a doua zi de Paște

Potrivit Ministerului Finanțelor Publice (MFP), prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizată în a doua zi de Paște (13 aprilie), iar fondul de premiere se ridică la un milion de lei.

Potrivit unui comunicat remis presei, joi, în cadrul Loteriei se vor efectua extrageri a două valori, respectiv un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, și data emiterii bonului.

Extragerile vor fi lunare, dar și ocazionale (Paște, Crăciun etc.), în timp ce fondul de premiere se va împărți la numărul bonurilor fiscale câștigătoare revendicate, astfel rezultând valoarea unitară a fiecărui câștig.


Rezultatele extragerilor lunare și ocazionale vor fi disponibile online, pe pagina de internet a MFP și pe cea a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), pentru un interval de cel puțin 30 de zile.

MFP intenționează organizarea Loteriei Bonurilor Fiscale începând cu 13 aprilie 2015 (a doua zi de Paște), când se va programa prima extragere ocazională, având un fond de premiere de un milion lei.

abonare newsletter