Actualitate

Deputatul Lucian Şova, audiat la DNA în dosarul lui Toni Greblă

Deputatul PSD Lucian Şova a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul în care judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă este acuzat de trafic de influenţă.

Deputatul PSD Lucian Şova. Sursă foto: www.cdep.ro Deputatul PSD Lucian Şova. Sursă foto: www.cdep.ro

Lucian Şova nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), acesta fiind însoţit de un avocat.

La DNA sunt audiaţi omul de afaceri Ion Bîrcină, finul judecătorului Curţii Constituţionale Toni Greblă, şi generalul în rezervă Bartolomeu Săvoiu, ambii fiind aduşi cu mandat.


Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost şi el dus de anchetatori cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

Potrivit unor surse judiciare ale Mediafax, la audieri ar urma să fie chemaţi şi deputatul PSD Iulian Iancu, Victor Dolghi, Horia Hăhăianu şi Sevket Corekci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter