Actualitate

Noi imagini cu Amedy Coulibaly şi Hayat Boumeddiene - VIDEO

CNN a dufuzat, zilele trecute, noi imagini cu unul dintre autorii atacurilor de la Paris, Amedy Coulibaly, şi cu soţia sa, Hayat Boumeddiene.

Amedy Coulibaly, şi cu soţia sa, Hayat Boumeddiene. Captură video Amedy Coulibaly, şi cu soţia sa, Hayat Boumeddiene. Captură video

Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere îi arată pe Amedy Coulibaly şi Hayat Boumeddiene în faţa unei instituţii evreieşti din Paris, în vara anului 2014. Sursele CNN au declarat că cei doi încercau să verifice potenţiale victime.


Amédy Coulibaly a fost omorât după ce a luat ostatici, dintre care a ucis patru, într-un magazin alimentar cu specific evreiesc, la Paris. El ar fi de asemenea cel care a ucis-o prin împuşcare pe o poliţistă municipală, cu o zi înainte, în apropiere de capitala franceză.

Hayat Boumeddiene, partenera lui Coulibaly, a intrat în Siria pe 8 ianuarie, prin Turcia, a confirmat ministrul turc de Externe Mevlüt Cavusoglu.


4 bărbați, inculpați şi încarceraţi pentru legături cu Amedy Coulibaly

Patru bărbaţi reţinuţi în cadrul anchetei privind atentatele de la Paris din 7, 8 şi 9 ianuarie au fost inculpaţi şi încarceraţi în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat procurorul François Molins.


Trei dintre ei sunt urmăriţi pentru că au cumpărat din magazine de arme "material" pentru Amedy Coulibaly a precizat el potrivit Mediafax.

abonare newsletter