Actualitate

Iritat de comportamentul unui poliţist local: Un test psihologic cred că nu ar strica

Un clujean a reclamat faptul că o maşină a Poliţiei Locale gonea “mai ceva ca la raliu” pe o stradă foarte aglomerată. Bărbatul spune că poliţiştii nu au ţinut cont de faptul că zona era plină de elevi care ieşeau de la şcoală. “Au început să pornească sirenele cu insistenţă, total fără motiv”, mai spune acesta.

sursa foto ziarulclujean.ro sursa foto ziarulclujean.ro

“Ieri, o maşină cu nr de înmatriculare CJ62CLC (poliţia locală cred), parcată în apropierea şcolii Ion Creangă, pe la ora 11:30, o perioadă în care zona e destul de aglomerată, o parte din elevi ieşind de la şcoală, (e foarte mic spaţiul acolo) maşini parcate pe unde apucă, a început să pornească sirenele cu insistenţă, total fără motiv (sunt sigur că nici măcar nu e legal să aibă aşa ceva pe acea maşina).

Cum s-a eliberat drumul au pornit în viteză... mai ceva ca la raliu. Subliniez încă o dată că era perioada când ieşeau copiii de la şcoală şi era foarte multă lume pe stradă (copii/părinţi/bunici).


Astfel de persoane sunt adevărate pericole publice. Vă rog luaţi măsuri pentru astfel de comportamente.... un test psihologic cred că  n-ar strica”, se plânge bărbatul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter