Actualitate

VIDEO Au furat tot ce le-a căzut în mână. Doi constănţeni au fost prinşi la Cluj după mai multe spargeri din benzinării

Două persoane, bănuite că ar fi sustras bunuri din mai multe benzinării de pe teritoriul ţării, au fost depistate de poliţiştii clujeni şi sunt cercetate pentru furt. În autoturismul acestora au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracţiunii de furt.

La data de 11 ianuarie, ora 08:30, Secţia 9 Poliţie Rurală Turda a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras mai multe sticle de whisky din magazinul unei benzinării şi ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au depistat persoanele bănuite într-o staţie peco de pe raza municipiului Cluj-Napoca. S-a stabilit că este vorba de o femeie, de 29 de ani, şi de un tânăr, de 22 de ani, ambii din Constanţa.


“În fapt, bărbatul ar fi distras atenţia angajaţilor, în timp ce femeia ar fi sustras, de pe un raft, 4 sticle de whisky, în valoare de circa 800 de lei. După comiterea faptei, ambii ar fi părăsit zona cu un autoturism, deplasându-se spre Cluj-Napoca. Din cercetări a reieşit că femeia, în urmă cu două zile, şi-ar fi însuşit mai multe produse dintr-o benzinărie din municipiul Braşov”, transmite IPJ Cluj.


În interiorului autoturismului cu care se deplasau au fost găsite 30 de sticle de băuturi alcoolice, produse cosmetice, CD-uri, ochelari de soare, un telefon mobil în ambalajul original.

Bunurile depistate, în privinţa cărora există suspiciunea că provin din comiterea de furturi, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii efectuează investigaţii în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”, mai spun poliţiştii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter