Actualitate

Casa primăriţei din Chinteni şi a soţului ei, şef în IPJ Cluj, a fost spartă de hoţi

Culmea ironiei! Casa şefului Serviciului de Ordine Publică şi Pază din cadrul IPJ Cluj, Valentin Suciu, a fost prădată de hoţi. Valentin Suciu este soţul primăriţei din Chinteni, Lucia Suciu (PSD). În câteva minute, hoţii au golit casa celor doi. Reprezentanţii IPJ Cluj confirmă furtul, fără însă a da detalii despre prejudiciu.

Săptămâna trecută, domiciliul din Chinteni al soţilor Suciu, Valentin şi Lucia, a fost vizitat de hoţi care au luat tot ce le-a picat la mână.

“Se fac verificări pentru depistarea persoanelor şi tragerea acestora la răspundere. Prejudiciul este în curs de stabilire” precizează IPJ Cluj.


Potrivit unor surse, soţii Suciu sunt extrem de supăraţi pentru că din casă le-au dispărut şi câteva sute bune de grame de aur, bijuterii netrecute în declaraţia de avere, potrivit cotidiantr.ro.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, din mai 2014, familia Suciu (cu un venit anual de 99.423 lei, din care 51.949 lei Valentin Suciu, 22.308 lei Lucia Suciu, 24.662 subvenţia de la APIA şi 504 lei alocaţia de stat pentru băiat) deţinea 7 terenuri (unul în Beliş şi 6 în Chinteni), 3 case (una în Cluj-Napoca şi două în Chinteni) , două auto, un ATV, un tractor şi o remorcă, zece conturi şi depozite (dar în valoare de totală de aproximativ 10.000 euro), un credit de 100.000 lei din 2013. La capitolul bunuri metale preţioase, absolut nimic.

abonare newsletter