Actualitate

O vilă a ars în urma unui incendiu - VIDEO

O vilă din Gherla a fost distrusă de un incendiu luni diminieața, pompierii luptându-se cu cu flăcările trei ore până au reușit să le stingă. Proprietarul și familia sa au reușit să se salveze.

Potrivit dejeanul.ro în  momentul în care a izbucnit incendiul în locuință de aflau proprietarul  împreună cu soţia şi copilul lor în vârstă de doar cinci ani. Acesta a fost anunțat de vecinii că acoperişul casei sale  i-a fost cuprins de flăcări.

Proprietarul a reuşit să îşi scoată familia din casă şi să anunţe evenimentul la 112. La fața locului au intervenit cinci autospeciale ale pompierilor din Dej şi Gherla dar munca acestora a fost îngreunată din cauza faptului că nu există hidranţi în zonă. Pompierii au demolat mansarda imobilului pentru a reuşi să stânga focarele care au cuprins şi etajul 1, ei reușind să stingă incendiul abia după trei ore însă din locuinţa nu a mai rămas nimic.


Potrivit aceleași surse proprietarul avea în podul casei mai mulţi iepuri și fân, pe care l-a depozitat peste iarnă. Pompierii cred că fânul a luat foc din cauza unui coş de fum supraîncălzit, iar mai apoi s-a extins la acoperiş. Ei iau, de asemenea, în calcul şi un scurtcircuit, având în vedere că proprietarul şi-a construit singur întraga locuinţa, inclusiv instalația electric, fără ajutorul unui electrician.

Etichete: gherla incendiu casa
Ultimele Stiri
abonare newsletter