Actualitate

Cele mai apreciate saune din Europa s-au mutat lângă Cluj-Napoca GALERIE FOTO

Cel mai nou şi inedit centrul SPA din Transilvania şi din ţară a fost inagurat la începutul lunii decembrie în comuna Baciu din judeţul Cluj. Noua zonă se întinde pe mai mult de 500 mp şi conţine cele mai apreciate saune din Europa.

 „Include cinci tipuri noi de saune inedite: o fierbinte saună finlandeză, care se încălzeşte până la 100 de grade, Bio Sauna relaxantă şi purificatoare, un Hammam uimitor, Sauna Sărată ce combină beneficiile unei saline cu cele ale unei saune şi Aroma Sauna din lemn de Cedru, veşnic mirositor. O călătorie seculară vă aşteaptă pe marginea unei vetre antice, un vis misterios în zona de Mystic Relaxing Volcano, iar în zona de Water Tavern putem să ne răcorim în piscine cascadă sau servind ceva răcoritor la barul tavernei admirând minunatul şemineu. Tratamente importante de purificare, detoxifiere, tratamente signature impresionante, masaje, terapii şi ritualuri alese din toate colţurile lumii completează această paletă minutată de servicii”, spun reprezentanţii staţiunii.

Mai mult, acest circuit este câştigătorul  locului I „Excellence Awards Romania 2014” oferit de International Fitness, Wellness & Spa Asociation în colaborare cu Federaţia Română de Fitness Wellness şi Spa la categoria „Luxury Golf Fitness Wellness & SPA Resort”.


Trofeul câştigător a fost oferit de preşedintele Federaţiei Române de Fitness Wellness şi SPA. Florin Mureşan, primarul comunei Baciu, a fost cel care a inaugurat circuitul SPA împreună cu fondatorul SunGarden Golf & Spa Resort, Nicolae Căpuşan prin tăierea panglicii inaugurale.

SunGarden Golf & Spa Resort este amplasat pe o suprafaţă de 30 de hectare la 4 kilometri de comuna Baciu şi oferă clienţilor pe lângă camere moderne, restaurante, pub, centru spa şi un centru sportiv, cu teren de golf, trasee de jogging, teren de minifotbal, tenis de masă şi servicii pentru pescuit şi vânătoare.

abonare newsletter