Actualitate

Poliţiştii au confiscat peste 700 de petarde

Poliţiştii din Cluj au demarat o acţiune pentru combaterea comercializării ilicite de articole pirotehnice.

Poliţiştii clujeni au confiscat peste 700 de petarde, în valoare de circa 2.000 lei, în urma unei acţiuni pentru combaterea comercializării ilicite de articole pirotehnice.

În acest context, pe raza oraşului Huedin, au fost depistate două tinere, de 23 şi 25 de ani, din Huedin, care ofereau spre vânzare, ilicit, peste 400 de petarde.


Pe raza municipiului Cluj-Napoca, poliţiştii au depistat un alt tânăr, din Cluj-Napoca, care deţinea şi comercializa, fără drept, peste 300 de articole pirotehnice.

„Poliţiştii efectuează cercetări în cauză pentru comiterea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Totodată, s-a dispus confiscarea articolelor pirotehnice deţinute de comercianţi. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de acest gen pentru ca întreaga comunitate să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în siguranţă”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter