Actualitate

De Crăciun, n-au fost mai buni. Vezi ce au făcut doi tineri

Peste 30 de brazi au fost confiscaţi de poliţiştii clujeni, în urma unor acţiuni derulate pentru prevenirea şi depistarea comercializării ilegale şi a trasportului ilicit de pomi de Crăciun.

Poliţiştii au desfăşurat luni, 15 decembrie, acţiuni pentru prevenirea şi sancţionarea ilegalităţilor comise în domeniul silvic.

În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au confiscat 34 de brazi, transportaţi fără îndeplinirea condiţiilor legale.


Astfel, o conducătoare auto de 19 ani, din comuna Bistra, a fost depistată pe DN1 E60, pe raza localităţii Floreşti, transportând 10 brazi, fără documente legale de transport.

De asemenea, pe DJ107-R, pe raza satului Ciurila, a fost depistat un conducător auto de 30 de ani, din Ciurila, care transporta 24 de brazi nemarcaţi cu sigiliul-crotaliu prevăzut de normele privind circulaţia materialelor lemnoase în vigoare.


Contravenienţii au fost sancţionaţi conform prevederilor Legii nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar brazii au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanţilor ocoalelor silvice.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile pentru prevenirea şi depistarea delictelor silvice”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Etichete: politia craciun
Ultimele Stiri
abonare newsletter