Actualitate

Cluj: Percheziţii la un bărbat bănuit de furt de maşini - VIDEO

Poliţiştii clujeni au prins în flagrant, zilele acestea, un bărbat de 26 de ani care ar fi încercat să vândă un autoturism furat din Germania. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţiştii de investigaţii criminale au percheziţionat domiciliul acestuia.

„La data de 9 decembrie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, un bărbat, care ar fi intenţionat să vândă un AUTOTURISM sustras din Germania, a fost depistat, în flagrant delict, într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Tânărul, de 26 de ani, din Judeţul Hunedoara, ar fi solicitat 3.500 de euro în schimbul vehiculului. În urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii clujeni la locuinţa acestuia i s-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor: accesorii auto, un televizor, alcool, aparatură electrocasnică, echipament pentru scufundări şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni pe teritoriul Germaniei. De asemenea, asupra autoturismului depistat în staţia peco a fost ridicat și pus sub sechestru asigurator” au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Prejudiciul generat prin comiterea faptelor ilicite a fost estimat la aproximativ 30.000 de euro.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter