Actualitate

Clujul, în cea mai frumoasă fotografie - FOTO

Cea de-a V-6a ediţie a concursului de fotografie “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară” şi-a desemnat câştigătorii. Tema aleasă pentru anul acesta a fost “Descoperă Clujul Vechi şi Nou”.

Marius Mircea Neag a câştigat premiul I la concursul “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”, la secţiunea poze făcute cu aparatul foto. Valoarea premiului este de 1.000 lei. Locul II a fost recompensat cu 600 lei şi i-a revenit lui Cosmin Ignat. Premiul III a fost câştigat de Farkas Zita Agoita, fiind recompensată cu 400 lei. O menţiune special, un Nikon, Yellow Store - GripTight Gorillapod Stand (charcoal) în valoare de 120 lei i-a revenit lui Dan Tăuţan.

La secţiunea de poze făcute cu telefonul mobil, premiul I, în valoare de 500 lei, a fost câştigat de Diana Alexandra Sciau, premiul II, în valoare de 300 lei a fost acordat lui Mihail Onaca, iar premiul III, în valoare de 200 lei a fost acordat lui Neag Mircea Rusu. O menţiune special, un Nikon, Yellow Store - Gorillatorch Original (yellow) în valoare de 99,9 lei a fost acordat lui Pop Grigore.                                     


Premiul special "Ioan Petcu" - voucher de cumpărături în valoare de 200 lei de la Yellow Store a fost câştigat de Balica Septimiu Daniel.                          

Concursul de fotografie este divizat în două categorii: fotografie tradiţională, realizată cu aparatul foto şi fotografie realizată cu telefonul mobil, la care participanţii pot trimite maxim 2 fotografii.


Poza ataşată  este de la secţiunea Aparat foto şi a primit premiul I.

Concursul “Cluj-Napoca–Oraşul Comoară” a avut loc in perioada 21 octombrie – 5 decembrie 2014 şi a adunat 97 de participanţi.


Cluj-Napoca-Oraşul Comoară  este o campanie adresată pasionaţilor de fotografie, atât profesionişti cât şi amatori, ce îşi propune să-i provoace pe aceştia să-şi măsoare talentul şi îndemânarea într-un concurs inedit, dorind să promoveze ceea ce reprezintă cu adevărat oraşul, vibranţa şi emoţia locului, a oamenilor şi a comunităţii, în instantanee ce-i surprind pulsul în imagini ce nu pot fi transpuse în cuvinte.

Vernisajul lucrărilor semnate de participanţii la concurs va avea loc în perioada următoare, data exactă urmând să fie anunţată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter