monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Clujul, în cea mai frumoasă fotografie - FOTO

Cea de-a V-6a ediţie a concursului de fotografie “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară” şi-a desemnat câştigătorii. Tema aleasă pentru anul acesta a fost “Descoperă Clujul Vechi şi Nou”.

Clujul, în cea mai frumoasă fotografie

Marius Mircea Neag a câştigat premiul I la concursul “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”, la secţiunea poze făcute cu aparatul foto. Valoarea premiului este de 1.000 lei. Locul II a fost recompensat cu 600 lei şi i-a revenit lui Cosmin Ignat. Premiul III a fost câştigat de Farkas Zita Agoita, fiind recompensată cu 400 lei. O menţiune special, un Nikon, Yellow Store - GripTight Gorillapod Stand (charcoal) în valoare de 120 lei i-a revenit lui Dan Tăuţan.

La secţiunea de poze făcute cu telefonul mobil, premiul I, în valoare de 500 lei, a fost câştigat de Diana Alexandra Sciau, premiul II, în valoare de 300 lei a fost acordat lui Mihail Onaca, iar premiul III, în valoare de 200 lei a fost acordat lui Neag Mircea Rusu. O menţiune special, un Nikon, Yellow Store - Gorillatorch Original (yellow) în valoare de 99,9 lei a fost acordat lui Pop Grigore.                                     


Premiul special "Ioan Petcu" - voucher de cumpărături în valoare de 200 lei de la Yellow Store a fost câştigat de Balica Septimiu Daniel.                          

Concursul de fotografie este divizat în două categorii: fotografie tradiţională, realizată cu aparatul foto şi fotografie realizată cu telefonul mobil, la care participanţii pot trimite maxim 2 fotografii.


Poza ataşată  este de la secţiunea Aparat foto şi a primit premiul I.

Concursul “Cluj-Napoca–Oraşul Comoară” a avut loc in perioada 21 octombrie – 5 decembrie 2014 şi a adunat 97 de participanţi.


Cluj-Napoca-Oraşul Comoară  este o campanie adresată pasionaţilor de fotografie, atât profesionişti cât şi amatori, ce îşi propune să-i provoace pe aceştia să-şi măsoare talentul şi îndemânarea într-un concurs inedit, dorind să promoveze ceea ce reprezintă cu adevărat oraşul, vibranţa şi emoţia locului, a oamenilor şi a comunităţii, în instantanee ce-i surprind pulsul în imagini ce nu pot fi transpuse în cuvinte.

Vernisajul lucrărilor semnate de participanţii la concurs va avea loc în perioada următoare, data exactă urmând să fie anunţată.