Actualitate

O femeie a fost rănită și două mașini au fost avariate într-un accident rutier

O femeie în vârstă de 40 de ani din Câmpia Turzii a fost rănită luni, 8 decembrie, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un bărbat care nu i-a acordat prioritate.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs luni dimineața, în jurul orei 07:42, la intersecția străzii A. Vlaicu cu strada Decebal din municipiul Câmpia Turzii.

„Bărbatul, de 64 de ani, în timp ce circula cu un autoturism pe strada Decebal, la intersecția cu strada A. Vlaicu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”. Astfel, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, care se deplasa pe strada A. Vlaicu, şi a intrat în coliziune cu acesta.  În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar, condus de o femeie, de 40 de ani, din Câmpia Turzii, a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei de energie electrice” au afirmat reprezentanții IPJ Cluj.


Aceștia au adăugat că accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară conducătoarei auto şi cu pagube materiale de circa 14.000 de lei, rezultate în urma avarierii celor două vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs impactul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter