Actualitate

O filmare realizată de Skycam surprinde câteva din cele mai cunoscute atracţii turistice din România

Un român a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț, realizat cu o dronă, în care sunt prezentate câteva dintre cele mai frumoase locuri din Romania alături de care a scris un mesaj prin care infirmă imaginea pe care Occidentul a creat-o României şi anume aceea că românii ar fi cerșetori, invadatori, criminali sau căpșunari.

Filmulețul a fost postat de Walter Zaharescu,  un român originar din Buzău, pe pagina personală de Facebook. Imaginile au fost capturate cu ajutorul unei drone timp de 9 luni și au fost realizate de Skycam în Apuseni, Valea Draganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighisoara, Cazanele Dunarii, Targu Jiu, Sibiu, Bran, Hunedoara, Sinaia, Brasov, CLUJ-NAPOCA, Valea Sesii, Sarmizegetusa capitala Regilor Daci şi Bucureşti.


Alături de filmuleţ Walter Zaharescu a postat şi următorul mesaj: "România nu este o țară de cerșetori, așa cum spun francezii. Nu este o țară de invadatori, așa cum spun englezii. Nu este o țară de căpșunari, așa cum spun spaniolii. Nu este o țară de criminali, asa cum spun italienii. România este o țară frumoasă, bogată, liniștită, și ca oricare alta țară are și ea probleme, de orice fel. Occidentul ne-a creat o imagine de tot râsul. Români! Arătați lumii că suntem normali, suntem o țară care depășește cu mult așteptările celor care ne tratează ca pe o lume de la marginea Pământului".

abonare newsletter