Actualitate

Viteza excesivă era să-i coste viaţa

Un accident rutier a avut loc duminică, 7 decembrie, în jurul orei 01:00, pe raza comunei Căianu, în afara localităţii, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Un bărbat, de 18 ani, din comuna Suatu, care conducea un autovehicul pe DN 16, dinspre Cluj-Napoca, nu ar fi redus şi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed într-o curbă periculoasă la dreapta. Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în canalul de colectare a apelor pluviale. În urma impactului s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe terenul viran.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto şi a doi pasageri, un bărbat, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, şi o tânără, de 18 ani, din comuna Suatu.


„Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 5.000 lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter