Actualitate

Şcoala Waldorf din Cluj-Napoca organizează un bazar de Crăciun cu decoraţiuni realizate de elevi

Clujenii care își doresc să pună sub brad cadouri originale, confecţionate manual de elevii şcoalii Waldorf din Cluj-Napoca, sunt invitaţi sâmbătă, 6 decembrie 2014, între orele 12.00 şi 19:00, să treacă pragul “Bazarului tradițional de Crăciun”.

Afişul Bazarului de Cărciun organizat de Şcoala Waldorf din Cluj-Napoca Afişul Bazarului de Cărciun organizat de Şcoala Waldorf din Cluj-Napoca

Potrivit organizatorilor, cei care sunt în căutarea unor cadouri speciale pentru cei dragi vor putea alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii și decorațiuni, create cu suflet de micii artiști - copiii din grădinița și școala Waldorf. Aceștia au lucrat cot la cot cu părinții și dascălii pentru a confecționa diverse ornamente de Crăciun pe care le vor vinde în cadrul unui Bazar cu totul special. Alături de ei se vor regăsi comercianți cu produse originale hand-made din materiale naturale dar şi un stand generos cu cărţi pentru copii și/sau adulți, despre pedagogia Waldorf, parenting, antroposifie şi altele .

“Globurile, ornamentele de Crăciun sau felicitările sunt doar o parte din ceea ce puteți găsi la Bazar. Copiii le-au pregătit clujenilor şi tuturor celor care vor să le treacă pragul un loc în care să-i apropie pe vizitatori de tradițiile specifice sărbătorii Naşterii Domnului. Bazarul îi îmbie pe vizitatori cu dulciuri, bunătăți din “cămara bunicii”, gustări delicioase, pizza pe vatră (coaptă în cuptorul ridicat de copii și părinți în curtea școlii) și totodată îi invită să confecționeze lumânări sau coronițe festive pentru masa de Crăciun”, au afirmat organizatorii evenimentului.


De asemene, la Bazarul de Crăciun de la Şcoala Waldorf, copiii se vor putea bucura și de teatru de păpuși atât în limba română cât și în limba maghiară, vor avea posibilitatea să participe la ateliere de creație, la jocuri special organizate pentru ei și la tombolă, iar părinții pot savura o cafea bună sau un ceai fierbinte în compania muzicii live.

Bazarul se desfăşoară între orele 12.00 şi 19:00, la Școala Gimnazială Waldorf, strada Sergiu Celibidache, nr. 8-12 (cartierul Zorilor). Intrarea este gratuită.

Etichete: cadouri elevi
abonare newsletter