Actualitate

Un şofer beat a provocat un accident în lanţ în piaţa Unirii. Două persoane au ajuns la spital!

Un şofer beat a provocat un accident în lanţ, miercuri seara, 3 decembrie, în jurul orei 23:00, în Piaţa Unirii. În accident au fost implicate patru maşini iar în urma impactului două persoane au ajuns la spital.

Potrivit Poliţiei clujene accidentul a fost povocat de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului, care nu a respectat distanţa corespunzătoare în mers şi a intrat în maşina din faţa sa care la rândul său a fost proiectată în alta maşină. De asemenea, în urma impactului, maşina condusă de şoferul beat a fost proiectată într-un autobuz.

"Un bărbat de 35 de ani din Apahida, aflat sub influenţa alcoolului, care conducea un autoturism în Piaţa Unirii, spre comuna Floreşti, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară în mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa care era condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, pe care l-a proiectat în alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani. De asemenea, în urma impactului, maşina condusă de bărbatul de 35 de ani, a fost proiectată într-un autobuz care circula din sens opus. În urma accidentului două femei, care se aflau în autovehiculul condus de şoferul de 38 de ani, au fost rănite fiind transportate la spital cu o ambulanţă", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.


Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a două tinere, de 19 şi de 20 de ani, ambele pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 50.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

abonare newsletter