Actualitate

Tânără TÂLHĂRITĂ de 3.000 de lei în autobuz - VIDEO

O studentă din Dej s-a ales cu o pagubă de peste 3000 de lei după o călătorie cu autobuzul prin Cluj-Napoca.

Tânăra a aşteptat în staţie mijlocul de transport în comun şi cu greu şi-a găsit loc în interior din cauza aglomeraţiei. În înghesuiala din autobuz, nu a simţit când cineva i-a furat din geantă portofelul cu bani şi acte, dar şi telefonul mobil în valoare de 3.000 de lei, informează dejeanul.ro.

Abia după ce hoţul a coborât la următoarea staţie, o femeie care a văzut totul i-a atenţionat pe călători că s-a furat un portmoneu. Dejeanca nu a dat prea mare atenţie spuselor femeii, dar când a vrut să îşi folosească telefonul, a observat că acesta îi lipseşte. I-a cerut şoferului să oprească şi a mers la poliţie.


Fata l-a descris pe suspect şi i-a informat pe politişti că mijlocul de transport cu care călătorea este dotat cu camere de supraveghere. Tânăra a reusit să facă rost de imaginile de pe camerele de supraveghere din autobuz pe care le-a dus mai apoi poliţiei, ba chiar l-a indicat pe suspect, acesta apărând în imagini. Deşi au trecut două săptamâni de la furt, poliţiştii Secţiei 1 din Cluj-Napoca nu au încă niciun indiciu care să îi ducă la prinderea autorului.

Poliţiştii din Cluj-Napoca au declarat că cercetările în acest caz continuă şi le recomandă călătorilor să nu îşi poarte bunuri de valoare sau portofele în buzunarele din spate ale hainelor, iar genţile să fie purtate în partea din faţă a corpului, pentru a le putea supraveghea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter