Actualitate

Un șofer beat a intrat într-o mașină care circula regulamentar în fața sa

Un șofer beat care circula luni, 1 decembrie 2014, pe Calea Florești din Cluj-Napoca, a intrat într-o mașină condusă regulamentar în fața sa.

Potrivit polițiștilor clujeni șoferul vinovat nu ar respectat distanța corespunzătoare dintre el și mașina care circula în fața sa.

„În jurul orei 17:34, pe Calea Floreşti, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto, de 62 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influenţa alcoolului, se deplasa pe Calea Floreşti, dinspre centrul municipiului, înspre comuna Floreşti, şi nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă în mers. Astfel, a acroşat vehiculul condus regulamentar în faţa sa, de către o femeie de 55 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul de 62 de ani avea o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat”, informează biroul de presă al IPJ Cluj.


Cercetările continuă sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter