Actualitate

Traficant de droguri, arestat preventiv pentru 30 de zile. Au fost găsite 600 de pastile

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au efectuat marţi, 25 noiembrie, o percheziţie la domiciliul unui inculpat, în cadrul unei acţiuni vizând traficul de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul P.C.M, în perioada octombrie noiembrie 2014, a procurat şi deţinut în vederea consumului propriu cât şi a comercializării diferite cantităţi de droguri de mare risc. Drogurile erau comercializate  pe  raza municipiului Cluj – Napoca.

În data de 24 noiembrie inculpatul P.C.M a fost depistat având asupra sa cantitatea de 60 de comprimate ( substanţă activă MDMA) iar cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost găsită cantitatea de 600 de comprimate cu privire la care există suspiciuni că au în conţinut substanţa MDMA.


Procurorii D.I.I.C.O.T au luat măsura reţinerii faţă de inculpatul P.C.M, iar Tribunalul Cluj a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Percheziții D.I.I.C.O.T în Cluj și Sălaj, la o grupare de traficanți droguri. 100 de persoane, duse la audieri

Ultimele Stiri
abonare newsletter