Actualitate

Un clujean şi-a ucis soţia în America - FOTO VIDEO

Clujeanul Cristian Loga-Negru, în vârstă de 38 de ani, este acuzat în Statele Unite ale Americii de omor calificat şi răpire, după ce şi-a ucis soţia.

Cristian Loga-Negru a mers la fosta lui soţie, Roxana Abrudan, de 36 de ani, şi a lovit-o cu un topor de mai multe ori în cap, a urcat-o în maşină şi a dus-o la un motel.


„A stat la pândă într-o maşină închiriată, cu un binoclu şi toporul la el, pentru a putea ataca mai bine”, a declarat Şeful de Poliţie, Attorney Richard Chiapete, informează wisn.com.  

Roxana Abrudan se ascundea de Cristian Loga-Negru după ce a avut o relaţie abuzivă cu acesta. Cel care a observat acţiunile criminalului le-a spus ofiţerilor de poliţie că Roxana Abrudan a venit în octombrie în casa lor după o ceartă cu iubitul ei în Illinois. Roxana Abrudan a obţinut un ordin temporar de protecţie împotriva fostului soţ, care urma să devină un ordin permanent. Femeia lucra la o firmă de curăţenie şi le-a declarat poliţiştilor că Loga-Negru o urmărea şi încerca în permanenţă să afle unde este.


Martorul a declarat că a auzit un sunet, iar apoi un strigăt puternic. Acesta le-a mai declarat poliţiştilor că a văzut maşina cu uşa deschisă şi petele de sânge care au rămas după ce maşina  a plecat.

Poliţiştii ajunşi la locul crimei au găsit o cantitate foarte mare de sânge, precum şi două degete şi fire de păr. Medicii au găsit-o pe femeie cu multiple lovituri în zona capului şi a mâinilor, cauzate de un topor găsit la Cristian Loga-Negru. Mâna dreaptă a Roxanei a fost ruptă în două, probabil după ce s-a apărat de criminal.


Cristian Loga-Negru stătea la hotel. Poliţiştii l-au găsit şi pe tatăl acestuia, Marius Loga-Negru, directorul Liceului de Coregrafie Octavian Stroia din Cluj, care a venit din România în Statele Unite ale Americii să „se înţeleagă cu fiul lui”. Tatăl le-a spus poliţiştilor că Loga-Negru Cristian a plecat din camera de hotel şi i-a spus că o să revină într-o oră. Când a revenit avea hainele îmbibate în sânge, iar când tatăl său l-a întrebat ce s-a întâmplat acesta a răspuns: „am omorât-o pe Roxana şi e în maşină acum”.

Când poliţiştii l-au dus pe criminal la faţa locului, acesta i-a spus unui poliţist că „pot suporta diverse mirosuri, dar nu sângele ei pe mine”. Ucigaşul a cerut să fie executat şi i-a implorat pe poliţişti să-l execute chiar ei.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter