monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Jandarmii clujeni vor asigura ordinea la meciul CFR Cluj – C.S.M.S. Iași. Șase suporteri au interdicție pe stadion!

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca şi C.S.M.S. Iaşi, care va avea loc duminică, 23 noiembrie, începând cu ora 18.00, pe stadionul din Gruia.

Foto arhivă. Stadionul CFR din Cluj-Napoca

Meciul se va disputa în cadrul cadrul Ligii I, ediţia 2014-2015 iar partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

Șase suporteri au interdicție pe stadion

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei clujene, 5 suporteri ai echipei F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca şi 1 suporter al echipei C.S.M.S. Iaşi au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.


În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se executã de cãtre efectivele de jandarmi, conform legislaţiei în vigoare.